Rustmomentje

De herfstvakantie begint al weer redelijk dichtbij te komen en dat is te merken. Op school willen ze allemaal nog net even voor de vakantie een toets geven of wordt er van je verwacht dat je een opstel moet inleveren. Of eigenlijk is het vaak van beide, want daarvoor ben je toch scholier/student? Dan draait je hele leven toch alleen om school? Hierbij 3 tips om even een pauze te nemen/rust te nemen.

Als eerste, als je dan toch in de kamer zit te zwoegen op je kamer, waarom de radio niet even kei hard aanzetten en even helemaal losgaan? Even een beetje bewegen is goed voor je. Te gegeneerd? Even een rondje door je kamer lopen, of door het huis, doet ook al wonderen. Eventjes de benen strekken kan nooit verkeerd zijn, niet waar?

Oké, misschien heb je helemaal, totaal geen zin om nu zo intensief te doen. Geen zorgen, ik heb nog iets voor je. De filmpjes van “mental floss” op youtube. En nee, ik heb ze niet allemaal gezien, maar ze zijn gewoon al leuk omdat in sommige filmpjes John Green voorkomt. Ja, die schrijver van The Fault in Our Stars inderdaad. Hier is er bijvoorbeeld eentje:

Nog niet genoeg gehad, nog geen zin in huiswerk of andere vervelende taken die je moet doen? Word je helemaal gek van Twitter, Facebook, WhatsApp, enz., enz., enz. Dan kun je ook even echt rust vinden op deze site van “the quiet place project”. Je kunt hem ook via deze link in het Nederlands bekijken, als je dat fijner vindt.

Misschien weet je zelf ook nog wel wat leuks om te doen tussen al die verplichtingen door. Je bent in ieder geval nu niet met iets noodzakelijks bezig. 😉

– Mathilde

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s